Условия за ползване

Прочетете условията за ползване на електронен магазин roleri.net Ако решите да го използвате, това означава че сте съгласни с тях.

Това е електронен магазин roleri.net. Фирмата има право да променя по всяко време съдържанието му , както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите на Република България.

Електронения магазин roleri.net съдържа банери и линкове към други сайтове и не носи отговорност за тяхното съдържание.

Моля, използвайте електронния магазин само за коректни действия.


Не попълвайте незаконна, заплашителна, груба, неприлична и др. подобна информация, която може да накърни правата на другите.

Необходими условия за да се извърши поръчката:
1. Регистрация в елекронния магазин.
2. Валиден e-mail адрес.
3. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
4. Вярно попълнени данни за контакт.

Активиране на поръчката става чрез натискане на бутона “ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА". При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждаване на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес.

Промяна на поръчка
Продуктите и количествата им във Вашата поръчка могат да бъдат променени по всяко време преди да сте потвърдили окончателия вариант с вида на плащането. Ако искате да направите промени след това се свържете с администратора на магазина на тел. 0885878084 или на e-mail: info@roleri.net

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ЕКСТРЕМ СКЕЙТ ЕООД гарантира , че ще защитава информацията, дадена от Вас. Тя се използва само за да изпълним Вашата поръчка.

Информацията , която изискваме от Вас е: e-mail адрес, телефон, адрес за доставката.

Въведените данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за изпълнение на Вашата поръчка.

С регистрирането си на клиент се създава профил, в който вкарвате Вашите персонални данни за достъп. Останалите клиенти нямат достъп до тази информация. Паролата за достъп е персонална и се изписва в криптиран вид, така ,че ние също нямаме информация за нея.

Ние не знаем Вашата парола. В случай, че я забравите, системата ще генерира нова, която ще Ви бъде изпратена. Влезте веднага в профила си и я сменете.
Никой от нашия екип няма да поиска паролата Ви. Не я казвайте на никой!!!

Въвеждайте само верни и точни данни. Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни. Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона.

На основание чл.55, ал.1 от ЗЗП потребителят има право да върне закупената стока от разстояние в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя. Разходите за връщане са за сметка на клиента