Вашата кошница е празна!
Bulgarian English

Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

След като получим Вашата заявка на телефон 0885878084 или на e-mail: info@roleri.net, ние ще се свържем с Вас за да уточним начин на плащане и доставка.

Доставката се осъществява чрез куриерски фирми СПИДИ АД или ЕКОНТ АД до посочения от Вас адрес или до офиса на куриерската фирма (тогава цената на куриерската услуга е най-ниска) и е за Ваша сметка.
Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.


Срокове на доставка

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1- 2 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга. Поръчки пуснати до 12:00 ч. в работен ден се изпълняват в същия работен ден, а поръчки пуснати след 12:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат в първия работен ден.
След като пуснете поръчка ще получите автоматичен имейл, че поръчката е регистрирана. Ние ще се свържем с Вас на телефона въведен при регистрацията Ви и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Всички доставки до клиентите се изпращат с експресни пратки, за сметка на клиента с наложен платеж.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то ще получите уведомление на електронната си поща.

В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка на: info@roleri.net