Вашата кошница е празна!
Bulgarian English

Как да поръчам

Как да поръчам

За да поръчвате в www.roleri.net е необходима регистрация.

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме във няколко отделни категории и списъци с избрани продукти – промоции, най-търсените, продукти на най-добра цена и др. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.roleri.net, трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят и размер (в случай, че няма такива, е желателно да упоменете тези характеристики в графата с коментари, когато попълвате данните си при осъществяване на действителната поръчка – стъпка 2), след което да натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху кошницата, намираща се в горния десен ъгъл на сайта (над търсачката), която се вижда от всяка една страница в сайта и е регистрирала броя на желаните от вас продукти. Така ще преминете последователно през три стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1: Тук ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена и общата дължима сума на поръчката. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт и след като натиснете бутона “ОБНОВЯВАНЕ” общата дължима сума се преизчислява. При отказ за поръчка на някой от изброените продукти, можете да го извадите от списъка като сложите отметка в квадрачето пред продукта и натиснете бутона “ОБНОВЯВАНЕ” и така той няма да фигурира в действителната поръчка. Тук и във всяка следваща стъпка за осъществяване на поръчка можете да намерите информация за доставка и начин на плащане на стоки поръчани от www.roleri.net . За да продължите и да преминете към Стъпка 2, натиснете бутон “НАПРЕД”.

Стъпка 2: Тук е мястото, в което се попълват Вашите данни, необходими за осъществяване на доставката. В забележка можете да уточните и вида на доставката – експресно или икономично. След попълване на задължителните полета, натиснете бутон “ НАПРЕД”.

Стъпка 3: Това е последната стъпка за изпращане на поръчка, в която имате възможност да проверите отново личните Ви данни и желаните продукти. В случай, че желаете да направите промяна, имате възможност да се върнете на съответното място и да нанесете необходимите корекции. При извършване на корекция е необходимо да продължите по описания ред, докато достигнете отново крайния етап в *Стъпка 3. След като сте се уверили, че всичко е наред, натиснете бутон “ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА”.

*След като натиснете бутон "ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА", Вашата поръчка автоматично се потвърждава и не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страна или връзка на наш служител с Вас за потвърждението й. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработва спрямо указаните срокове в раздел Доставка и плащане.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електонната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: info@roleri.net*

Благодарим Ви, че избрахте www.roleri.net !