Вашата кошница е празна!
Bulgarian English

Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

В електрония магазин www.roleri.net  може да платите по следните начини
- с наложен платеж
- с банков превод
- с дебитна или кредитна карта на ПОС терминал в склада на фирмата.

Може да поръчате също даден артикул до Вашият дом или офис по следните начини:
- като се регистрирате в електрония магазин www.roleri.net
- като изпратите Вашата заявка на e-mail: info@roleri.net

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма СПИДИ АД до посочения от Вас адрес или до офиса на куриерската фирма (тогава цената на куриерската услуга е най-ниска) и е за Ваша сметка.
Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.


Срокове на доставка

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1- 2 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга. Поръчки пуснати до 12:00 ч. в работен ден се изпълняват в същия работен ден, а поръчки пуснати след 12:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат в първия работен ден.
След като пуснете поръчка ще получите автоматичен имейл, че поръчката е регистрирана. Ние ще се свържем с Вас на телефона въведен при регистрацията Ви и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки, за сметка на клиента, с наложен платеж, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.

*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка с roleri.net координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на roleri.net допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то ще получите уведомление на електронната си поща.

В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка на: info@roleri.net